Betrokken
In Hart en Ziel.

Wij zorgen voor het vervoer van jouw pakket, maar zorgen dat de radars in onze hersenen ook gaan draaien door jouw vraag. Wij zoeken tot we een oplossing vinden.

Over Ons

Elite Transport in het kort
Elite Transport verzorgt nationale en internationale snel transporten, wisselend in gewicht van 1 kilogram tot 30 ton. Een zeer gevarieerd wagenpark maakt het mogelijk om goederen op maat te vervoeren. Van kleine pakketjes tot vliegtuigmotoren.

Jij vraagt, wij draaien 24/7

Dit doen wij letterlijk en figuurlijk. Wij zorgen voor het vervoer van jouw pakket, maar zorgen dat de radars in onze hersenen ook gaan draaien door jouw vraag. Wij zoeken tot we een oplossing vinden. Dit doen wij voor een klein pakket, maar ook voor het transport van gevaarlijke stoffen of exceptioneel transport. Ons transport past.

Vergaande informatievoorziening
Wij leveren transport, maar wij leveren ook informatie. Elke wijziging in het transportproces krijg jij te horen. Zo weet je waar je transport zich bevindt. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Heb jij een transportvraag? Zend je vraag via het telefonische of digitale transport en wij komen graag met een oplossing.

Elite Transport | Leo wouters

Jarno van Esseveldt

Commercieel
Elite Transport | Leo wouters

Leo Wouters

Operationeel
Elite Transport | Maciej Sobiewski

Maciej Sobiewski

Planning
Elite Transport | Ruud Flipsen

Ruud Flipsen

Planning
×