Passend nationaal en internationaal
dedicated transport

(in Europa en Azië)

Dedicated Transport

Altijd en overal een oplossing

Dedicated transport is vooral geschikt voor bedrijven met regelmatige en consistente transportbehoeften, waarbij de aard van de goederen, de leveringsdeadlines of andere specifieke vereisten zeer belangrijk zijn. Het kan een efficiënte en kosteneffectieve optie zijn om te streven naar verbeterde logistieke processen en klanttevredenheid.  Bij dedicated transport wordt er namelijk geen gebruik gemaakt van gedeelde transportmiddelen of het combineren van vrachten van meerdere klanten. In plaats daarvan wordt een transportoplossing op maat gemaakt om aan specifieke eisen te voldoen. Dit kan betrekking hebben op verschillende soorten goederen, zoals pakketten, pallets of speciale ladingen, en kan variëren van lokale distributie tot internationaal transport.

Er zijn verschillende redenen om voor dedicated transport van Elite Transport te kiezen. Ook voor de vorm ervan zijn meerdere opties denkbaar. De ervaring die wij hebben opgedaan, helpt bij het adviseren van onze klanten. Kwaliteit is hierbij ons uitgangspunt, dus wanneer we een kans zien om de kwaliteit van jouw transport te verhogen, dan zullen we dit zeker aan je voorleggen. Het resultaat hiervan is, dat je meerdere keuzes hebt. En uiteindelijk het beste resultaat.

Wat is het voordeel van dedicated transport?

Het voordeel van dedicated transport is dat het een hogere mate van flexibiliteit, controle en betrouwbaarheid biedt. Omdat het transportmiddel exclusief wordt toegewezen aan de klant, kan deze profiteren van snellere doorlooptijden, minder risico op vertragingen en een hogere nauwkeurigheid bij het voldoen aan leveringsafspraken. Bovendien kun je bijvoorbeeld profiteren van een gepersonaliseerde service en directe communicatie met de chauffeur.

Altijd en overal informatie

Wij hebben een oplossing voor elke transportvraag. En dat in alle werelddelen.  Ons transport gaat daarnaast hand in hand met de informatie over het transport. Wij vertellen jou hoe laat jouw pakket aankomt. Ook als dit wijzigt en er veranderingen optreden.

Kortom, dedicated transport is een op maat gemaakte transportdienst met als doel flexibiliteit, controle en betrouwbaarheid te maximaliseren. Elite Transport heeft altijd een oplossing voor elke transportvraag. Bekijk en bespreek je mogelijkheden. Neem nu contact op.

Dedicated Transport

(in Europa en Azië)

×