Een gegarandeerde beschermde
levering van waardevol transport

(in Europa)

High Value Cargo Transport

“Op zoek naar een betrouwbare en veilige transportoplossing voor uw high value cargo? Bij Elite Transport begrijpen we de unieke uitdagingen en het belang van het vervoeren van waardevolle goederen. Met onze hoogwaardige diensten en toegewijde aanpak zorgen wij voor een veilig en efficiënt transport van jouw high value cargo.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van goederen met een hoge waarde, zoals kunstwerken, elektronica, farmaceutische producten en andere kostbare items. Ons ervaren team van professionals begrijpt de gevoeligheid en het belang van deze goederen en neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om ze veilig te vervoeren.

Er zijn verschillende redenen om voor high value transport van Elite Transport te kiezen. Qua transport mogelijkheden zijn er meerdere opties denkbaar. De ruime ervaring die Elite Transport heeft opgedaan, helpt bij het adviseren van onze klanten. Kwaliteit is hierbij ons uitgangspunt. Wanneer we een kans zien om de kwaliteit van het transport te verhogen, dan zullen we dit zeker aan je voorleggen. Het resultaat hiervan is, dat je meerdere keuzes hebt. Gezamenlijk komen we zo tot de meest geschikte vorm van transport.

TAPA TSR-1

Elite Transport is in het bezit van een TAPA TSR-1 certficaat. Dat betekent dat we kunnen garanderen dat jouw transport extra beveiligd onder de TAPA TSR-1 normen wordt vervoerd.

Veilige aflevering in Europa

Het veilig afleveren van jouw waardevolle product is onze topprioriteit. Tijdens het logistieke proces hebben wij extra aandacht voor de veiligheid. Wij willen de veiligheid van jouw lading namelijk garanderen. Wij kunnen bijvoorbeeld werken met volgauto’s als dat nodig is. Deze volgauto rijdt mee van begin tot eind. Een garantie voor een veilige aankomst.

Kijk mee met jouw high value cargo transport

Jij vertrouwt ons een waardevol transport toe. Dan is het fijn om mee te kijken waar jouw high value cargo transport zich bevindt. Dat verzorgen wij door heel Europa. 

Wil je meer weten over onze transport diensten? Neem nu contact op.

High Value Cargo Transport

(in Europa)

×