Medisch Pharmaceutical Transport
volgens de regels

(in Europa en Azië)

Pharmaceutical Transport

Elite Transport is gespecialiseerd in pharmaceutical transport binnen Europa en Azië. Medische middelen vragen om een nauwkeurige behandeling. We werken enkel met goed opgeleide en getrainde chauffeurs die zorgvuldig omgaan met de lading en begrijpen dat temperatuur, veiligheid, zorgvuldigheid en snelheid belangrijk zijn voor pharma transport.

Onze voertuigen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn speciaal ingericht voor het vervoer van medische middelen. De chauffeurs rijden met geconditioneerde voertuigen, zoals geconditioneerde en/of dual-temp busjes en trailers. Alle stappen in het transport worden nauwlettend gevolgd en geregistreerd.

Er zijn verschillende redenen om voor pharmaceutical transport van Elite Transport te kiezen. Qua transport mogelijkheden zijn er dus meerdere opties denkbaar. De ruime ervaring die Elite Transport heeft opgedaan, helpt bij het adviseren van onze klanten. Kwaliteit is hierbij ons uitgangspunt. Wanneer we een kans zien om de kwaliteit van het transport te verhogen, dan zullen we dit zeker aan je voorleggen. Het resultaat hiervan is, dat je meerdere keuzes hebt. Gezamenlijk komen we zo tot de meest geschikte vorm van transport.

Pharma Transport maar dan flexibel en volgens de regels

Wij denken met jou mee, maar regelen het transport in Europa en Azië, uiteraard volgens alle certificeringseisen. Wij voldoen bijvoorbeeld aan de GDP-eisen. Dat zijn de Europese richtlijnen die gesteld zijn aan farmaceutisch transport. Wij zorgen voor de juiste hygiënische omstandigheden en een constante temperatuur van de goederen. Uiteraard extra belangrijk bij medisch transport.

Ook voor farmaceutische spoedtransporten ben je bij ons aan het juiste adres. Dus wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Pharmaceutical Transport

(in Europa en Azië)

×