Zorgvuldig speciaal transport
zoals schilderijen of elektronica

(in Europa)

White Glove Transport

White Glove Transport is een hoogwaardige transportdienst die een extra niveau van zorg en aandacht biedt bij het vervoer van gevoelige, waardevolle of kwetsbare goederen. Dus is het standaard ophalen en/of afleveren niet voldoende? Dan is onze White Glove service zeker wat voor jou! Een van onze ervaren medewerkers gaat met je in gesprek en neemt gezamenlijk al jouw wensen en verwachtingen door. We denken met je mee en gebruiken onze expertise om samen het project zo goed mogelijk op te zetten. Pas als je helemaal tevreden bent plannen wij het transport met zorg voor je in.

Wanneer wordt White Glove Transport ingezet?

White Glove Transport wordt vaak gebruikt voor het vervoer van waardevolle of breekbare goederen. Het is ook populair bij e-commercebedrijven die een premium bezorgservice aanbieden aan hun klanten. Door de extra aandacht voor detail en de persoonlijke benadering helpen wij om de klanttevredenheid te verhogen en een positieve indruk achter te laten bij de ontvanger.

Bij White Glove Transport kan het ook verder gaan dan alleen het fysieke vervoer van de goederen. Denk hierbij aan extra diensten en voorzorgsmaatregelen die worden genomen om een veilige levering te garanderen. Dit kan onder meer het gebruik van gespecialiseerde verpakkingen, extra voorzichtigheid bij het hanteren van de goederen, levering op de gewenste locatie, installatie, montage, en zelfs het afvoeren van verpakkingsmateriaal omvatten.

Wij zorgen niet alleen voor het vervoer van jouw pakket, maar zorgen dat de radars in onze hersenen ook gaan draaien door jouw vraag. Wij zoeken tot we een oplossing vinden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

White Glove Transport

(in Europa)

×