Een veilige en persoonlijke
koeriersdienst via de lucht

(in alle werelddelen)

On Board Courier

Wil je belangrijke goederen met spoed vervoeren van en/of naar het buitenland? Dan kan Elite Transport je hierbij van dienst zijn. Wij regelen het vervoer voor je en zorgen ervoor dat de juiste koerier voor je klaar staat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om erachter te komen wat wij voor je kunnen betekenen als het gaat om On Board Couriers.

Persoonlijk ophalen en persoonlijk leveren wereldwijd

Onze On Board Courier haalt jouw zending persoonlijk bij je op. Vliegt via de snelst beschikbare vlucht en levert het persoonlijk af bij de juiste contactpersoon. Jouw levering is bij ons in goede handen.

On Board Courier: Service met kwaliteit

Er zijn verschillende redenen om voor onze On Board Courier Service te kiezen. Ook voor de vorm ervan zijn meerdere opties denkbaar. De ervaring die wij hebben opgedaan, helpt bij het adviseren van onze klanten. Kwaliteit is hierbij ons uitgangspunt, dus wanneer we een kans zien om de kwaliteit van een transport te verhogen, dan zullen we dit zeker aan je voorleggen. Het resultaat hiervan is, dat je meerdere geschikte keuzes hebt.

On Board Courier: Soepele douane afhandeling

Wij ondersteunen bij de douane afhandeling bij een zending met hoge spoed. Wij beperken het eventuele oponthoud hiermee tot een minimum. 

Blijf altijd op de hoogte

Tijdens de reis (in de hoogte) hebben wij contact met onze koerier en wij houden jou op de hoogte van het verloop van de reis. Tot aan het moment van bezorging. 

Wil je meer weten over onze transport diensten? Neem nu contact op.

On Board Courier

(in alle werelddelen)

×